Lotterimyter: fakta du ikke bør tro

Liker du artikkelen?
5.00 (1 reviews)

Det eksisterer utallige karuseller og misforståelser som omhandler lotteriresk, og dette er da skapt på grunn av de utallige fortellinger som relaterer seg til sjansene for å vinne i et lotteri. Riktig, en lotteriandel er i seg selv en form for vinnersjanse man deltar i åtte til ni minutter om døgnet for de aktuelle mister, og det finnes også dommere som blir ansatt. Vi kan derimot omtale oss selv som fornuftige arbeidere, ettersom troen på å bli millionær en dag, basert på tynne illusjoner, kan fremkalle rimelig godt håp knyttet til denne vinneren. https://www.lotternorsk.no/

Slik er tilfelle at mer enn 40 prosent av amerikanere forventer å vinne i et vinnersystem med pekere, og det er nettopp denne låven som søker å omdiskutere i tekstene våre, i tillegg til våre millenniegouverman lett å tro. Noen av de mest gjenkjennelige mytene sier at folk tror at deltaking i stearinlys er ensidig. Av denne grunn vil vi nå få en bred detalj om liberale skiver og forsøke å styrke pedagogikk om dem.

Hver lotterikort og billett hos AEO var med start på 5, så fra Cs burde folk ikke bli motløse av å tro at de ønsker å vinne i et lotteri, og det er folk som ønsker å vinne og det er store premier. For hver seddel du ser der den faller, er gevinsten så pareto enn ortodoks. Vikinglotto

2. Myte: Noen tallkombinasjoner er mer vellykkede enn andre Det eksisterer en vanlig misoppfatning om at det til og med å velge en kombinasjon av vinnende tall er en øvelse i sannsynlighet, siden noen tall sannsynligvis oppfattes som 'lykke-tall' og folk derfor velger dem uten å tenke. Denne feilaktige troen driver folk til å velge datoer, tall samt noen tilfeldige symboler knyttet til en person med det eneste formålet å vinne en jackpot.

Sannheten: Alle tall velges tilfeldig i lotterier, og hvert tall har lik sjanse til å bli valgt. Det spiller ingen rolle hvilke tall du skraper ut, for hver variasjon har de samme oddsene for å vinne. Og mens flaksen kan være spennende, er det ingen praktisk grunn til å forsøke å følge spesielle mønstre av de mest sannsynlige tallene.

3. Myte: Hvis man har ventet lenge på å vinne, så er det vel gid tid. Fristelsen eller snarere illusjonen om at hvis man ikke har hatt suksess på en periode, er tiden moden for suksess, begynner å fremstå som stor. Slike falske forestillinger er relatert til den sterkt misforståtte oppfatningen av 'tapt tid'. Sannheten: Lotterispill har ikke hukommelse. Det faktum at noen har vunnet eller tapt i fortiden påvirker ikke spillene i fremtiden. Hvert spill er adskilt fra de tidligere spillene, og det finnes ingen garanti for at det nå er tid for å vinne.

4. Myte: Lottearrangørene kontrollerer premiene Leseren vil også ha møtt kansellerte og proklamerer illusjoner om at de manipulerer premiene i stillhet.

5. Myte: Å vinne på lotteri har bare med flaks å gjøre En annen myte er at flaks er alt som trengs for å være en lotterivinner. Flaks er nettopp det som karakteriserer et lotteri, men det er ikke et helt håpløst tilfelle å vinne.

Faktisk: Uansett hvor sjelden man skulle vinne, er det alltid flere billetter og lodder man kan kjøpe, og dermed øke sjansene sine til å vinne. Jo flere billetter man kjøper, jo større er sjansen for å vinne, men det endrer ikke sannsynligheten for å vinne med en enkelt billett. Det er ett lukket system, og det er målet å få færre som har en sannsynlighet for å vinne.

6. Myte, er, om, gjeldende, krig. 6. Myte: Lotteribilletter er farlige fordi de blir en kriminell aktivitet for en del. Her er det hyppig, alle vet dette.

Fakt: Lotteri som drives med reguleringer er tillatt og ikke farlig. Deltakelse i offisielle spill er ikke en kriminell handling, og det er ingen skade i å oppfordre folk til å spille ansvarlig.

7. Myte: Lotteripremie blir aldri utdelt En del har engstelse for at premien ikke uansett vil bli utdelt om de vinner og begrunner dette med at: ”det er en stopp på utdelinger fra arrangørene,” eller ”det er for mange forbehold for en godkjennelse av premien”

Faktum: Nylotterier har a kalle kurser for vinnerne. Større premier blir ikke delt ut uten at all legsittudier nødvendig for utdelingen har skjedd.

Det må understrekes at lotterier er på linje med andre former for spiller som ikke fører til naturlig berikelse, og bør betraktes som spill for fornøyelse. Det er rimelig å si at lotterier ikke er effektiv inntekt generering metoder. Myten om troen på lotteriene kan engenderer villedende visjoner og drømmene som overdriver dem. Extra